Hlavní obsah

Hasiči ze Skalné zvou na čtvrté setkání harmonikářů a jejich přátel

Novinky, Ivan Utěkal

Již 4. setkání harmonikářů a jejich přátel se uskuteční v sobotu 24. srpna od 14:00 hodin v hasičské zahradě ve Skalné. Na loňském 3. setkání se přišla pobavit spousta lidí, kteří si zazpívali a někteří i zatančili v doprovodu harmonikářů.

Foto: Ivan Utěkal

Parta harmonikářů z minulých setkání na hasičské zahradě ve Skalné ...

Článek

Pořádající skalenští hasiči, harmonikáři a široká veřejnost se těší na čtvrté setkání. Tato příjemná, kulturní, hudební a společenská akce se koná vždy ke konci prázdnin a láká čím dál více lidí a harmonikářů. Na setkání může přijít každý s harmonikou, odměnou mu bude malé občerstvení zdarma od hasičů a velké uznání, potlesk a doprovodný zpěv od posluchačů.

Ke spokojenosti harmonikářů je zajištěno zastřešené podium v případě žáru slunce či deště a dobrá aparatura s mikrofonem pro skvělý a nerušený poslech v areálu skalenské hasišské zbrojnice. Dále budou pro posluchače a návštěvníky připraveny pohodlné lavice se stoly.

V areálu klidné a krásné přírodní zahrady budou jako vždy připravené stánky s bohatým občerstvením pro všechny účastníky přátelského setkání s harmonikáři. Tímto Vás srdečně zve místní dobrovolný sbor hasičů ve Skalné a přeje účastníkům mnoho zážitků s harmonikáři při krásných písničkách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám