Hlavní obsah

Hasiči v Kolinci připravili pro letošní ples i půlnoční překvapení

Novinky, Jan Kaše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní hasičský ples bude v Kolinci naplněn nejen výbornou zábavou a bohatou tombolou, ale chybět nebude ani půlnoční překvapení, při němž se pobaví opravdu všichni.

Foto: Jan Kaše

Kolinec

Článek

V sobotu 18. ledna se v Kolinci u Sušice uskuteční tradiční hasičský ples, který každým rokem vnáší do této malebné pošumavské obce dobrou náladu a nevšední zážitek. Nelze se tedy vůbec divit, že tato společenská akce rozhodně nemá nouzi o příznivce. Její popularita v žádném případě neklesá.

A co vlastně lidi láká na hasičský ples v Kolinci? Tak především touha dobře se pobavit a potkat se s přáteli. Svůj velký podíl ale mají i další faktory, kterými jsou zdejší populární hudební skupina Andromeda, fanoušky přezdívaná Káčaband, a bohatá tombola.

„V letošním roce máme do tomboly připraveno přes 400 cen, mezi nimiž nechybí dorty a elektronika. Hlavním lákadlem pak bude přibližně dvanáct kilogramů vážící uzená kýta,“ uvedl starosta Sboru dobrovolných hasičů v Kolinci Jiří Boublík.

Hasiči se také rozhodli pobavit publikum půlnočním překvapením, které se ponese v duchu jedné z nejznámějších českých komedií. A jelikož jde o překvapení, nemá smysl dále nic prozrazovat.  

Reklama

Výběr článků

Načítám