Hlavní obsah

Hanka Kynychová opět otevřela dveře všem zájemcům o tělo snů

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední lednovou sobotu to opět ve Fitku Hanky Kynychové v Praze žilo. Tento den byl již dlouho očekáván a těšili se na něj především ženy, které chodí pravidelně cvičit, že se zde setkají s celou řadou známých osobností českého showbyznysu.

Foto: Lenka Žáčková

Sobota v pohybu s Hankou Kynychovou

Článek

Hanka Kynychová několikrát do roka pořádá zdarma edukační dny pro širokou veřejnost a s velkou ochotou ji vždy přijde podpořit celá řada známých osobností. Motto toho letošního prvního setkání Sobota v pohybu se neslo v duchu, jak zatočit s povánočními kily a zároveň se připravit na plesovou sezónu, která právě začala.

Své o tom ví zpěvačka Heidi Janků, která je žádanou průvodkyní plesů napříč celou Českou republikou, a tak na akci dala sama sobě slib, že zase začne pravidelně na cvičení docházet. V sobotu také přiznala, že se jí moc nechtělo, ale příjemně se prý protáhla. Velmi si rozuměla se všemi cvičenkami, ale nejvíce s moderátorkou Štěpánkou Duchkovou, která zde začala plnit své novoroční předsevzetí, že bude od prvního ledna pravidelně cvičit a stále ho odkládala.

Dorazila i zpěvačka a pedagožka Linda Finková, která se obávala, že si nakonec nezacvičí, i když se těšila. Ve čtvrtek před akcí totiž absolvovala maturitní ples své dcery a podle jejích slov si jednou za rok užila skutečně pořádného večírku. 

Do cvičebního se převlékl také sporťák Martin Čermák a vůbec mu nevadilo, že je jediným mužem v sále plném žen. Prý ho hnala touha mít na břiše pekáč buchet a statečně přislíbil, že se stane pravidelným návštěvníkem fitka. Ostatní mladí pánové, například zpěvák aspirující na letošní Eurovizi, Mikoláš Josef, a bubeník Tokhi spíše přišli na výzvědy a dobrou radou od známé cvičitelky nepohrdli.

Moderátorka pořadu Sama doma Jana Adamcová nevynechá žádné edukační setkání s Hankou Kynychovou, ale musí se sportem po operaci plotének velmi opatrně. Na řadu cviků si ještě netroufla, a tak se vrhla na běhací pás a dala si pěkně do těla. Musí se držet v kondici, jezdí pravidelně do Brna do České televize, a navíc se připravuje na novou muzikálovou roli, kde jí velí její manžel, neboť muzikál režíruje a nic ji rozhodně neodpustí.

Sobota, kterou si všechny cvičenky a cvičenec Martin Čermák velmi užili, opět povzbudila ty nepřesvědčené, že cvičení a zdravý životní styl jsou cestou k tělu snů. Cenné bylo především to, že tohoto sportovního dne s Hankou Kynychovou přišla asi tak třetina žen, které cvičily po několika letech a opět si jen potvrdily, že je to možná to, co jim opravdu chybělo. Nadšené byly především patentovanými fitness programy, ale i zdravými těstoviny bez lepku, cukru, tuku a soli, které je možné jíst v jakoukoli denní dobu a bez výčitek.

Jedním z posledních témat bylo zdravé odvodňování, které pomůže nastartovat kýžené hubnutí ve spojení s úpravou jídelníčku, nastavením cvičebního režimu a správně zvolenými doplňky stravy, které odvedou z těla přebytečnou vodu. Žádný zázrak se totiž nekoná sám od sebe, ale pouze vlastním přičiněním, na jehož začátku může být motivační program takový, jaký bylo možné zažít poslední lednovou sobotu v Praze ve Fitku s Hankou Kynychovou. 

Reklama

Výběr článků

Načítám