Hlavní obsah

Gymnázium Čajkovského zve na den otevřených dveří

Novinky, Petr Kameníček

Podobně jako v minulých letech, i letos chystá olomoucké Gymnázium Čajkovského tradiční den otevřených dveří, který se letos uskuteční v sobotu 2. prosince od 9 do 12 hodin. V tuto dobu bude možné nahlédnout do prostor školy a získat informace o studiu.

Foto: Petr Kameníček
Článek

Gymnázium Čajkovského srdečně zve všechny zájemce o studium (v nabídce 8leté všeobecné, 6leté španělské bilingvní, 4leté sportovní a 4leté jazykové), ale také své bývalé studenty. Kromě získání informací o jednotlivých studijních oborech si zájemci budou moct prohlédnout celou školu, zakoupit dárek na Vánoce z dílny studentů nebo se občerstvit ve vánočním bufetu.

Rovněž bude možné nahlédnout do moderního sportovního areálu Čajkaréna nebo letos zrekonstruovaných učeben biologie, fyziky, chemie a chemické laboratoře. V jednotlivých odborných učebnách pak bude možné vyzkoušet si školu hrou, tedy otestovat si některé ze školních pomůcek, jež jsou během výuky používány.

Kromě toho bude představen také program studijních exkurzí, jež škola pořádá. V nabídce jsou exkurze nebo výměny v rámci výuky cizích jazyků do Španělska nebo Německa. Novinkou je pak účast školy v prestižním evropském projektu Erasmus+.

Přijďte se proto podívat na novou Čajkárnu, školu, která učí poznat svět, a přitom si zachovává jsou jedinečnou „rodinnou“ atmosféru.

Další informace naleznete na www.gcajkol.cz nebo na https://www.facebook.com/events/1743205329309312/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám