Hlavní obsah

Golf Club Sokolov zahájil sérii klubových turnajů roku 2012

Novinky, Josef Sekyra

První klubový turnaj Golf clubu Sokolov (GCSO) se odehrál 1. května. Golfistům při turnaji počasí vyloženě přálo a na start turnaje se dostavilo osmdesát hráčů.

Foto: Josef Sekyra
Článek

Golfový turnaj Permon Cup IV. sponzoroval sokolovský pivovar Permon Ladislava Sáse a vysoká účast hráčů potvrdila oblibu této golfové akce. Hráči měli možnost vyhrát produkty pivovaru ve speciálních lahvích a soudcích s limitovanou turnajovou etiketou a na hřišti se bojovalo až do poslední jamky.

Turnaj se hrál již tradičně ve třech kategoriích na stablefordové body  a do turnaje byly vloženy dvě soutěže, které prověřily přesnost hráčů a jejich délku odpalu. Turnaj proběhl ve sportovním duchu a před vyhlášením vítězů bylo rozlosováno Mistroství klubu GCSO na jamky 2012.

Golf Club Sokolov by rád pozval všechny příznivce golfu a herní formy Texas Scramble na další open klubový turnaj, který se bude konat 8. května na sokolovském hřišti. Turnaj bude sponzorován penzionem Piano manželů Sojkových a bude se jednat o pátý ročník tohoto turnaje.

Všechny informace o turnaji Piano Cup a výsledky turnaje Permon Cup IV. naleznete na www.cgf.cz pod odkazem turnaje.

Reklama

Výběr článků

Načítám