Hlavní obsah

Golf Club Horal pořádá každou sobotu výuku pro děti

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Golf Club Horal ve Velkých Karlovicích opět připravil na letní sezónu pro děti lekce výuky s instruktorem. Oblíbená Dětská golfová akademie startuje v sobotu 1. června.

Foto: Martina Žáčková

Děti se mohou každou sobotu učit golf ve Velkých Karlovicích.

Článek

Další lekce se pak konají vždy v sobotu od 13.30 do 14.30 hodin. Lekce jsou určeny všem dětem, které se chtějí seznámit se základy golfu, nebo se v něm zdokonalit. „Zváni jsou dívky a chlapci ve věku od 6 do 15 let. Golfové vybavení je zajištěno, zapůjčení golfových holí i míčů na trénink je v ceně. Stačí pouze přijít ve sportovním oblečení,“ uvedl prezident Golf Clubu Horal Leo Bača.

Golf Club Horal využívá jako domovskou základnu devítijamkové Golfové hřiště Horal u hotelu Horal. Při nepříznivém počasí a mimo letní sezónu jsou k dispozici kryté vnitřní plochy s golfovým simulátorem v Club House Horal. Letošní novinkou golfového hřiště je odpaliště, situované u Hotelu Pod Javorem.

Výlet za golfem mohou rodiče s dětmi spojit i s dalšími aktivitami u hotelu Horal - koupáním v termálních bazénech Wellness Horal, zdoláváním Lanového parku Horal, projížďkou na segway s průvodcem (pro děti nad 120 cm) nebo třeba procházkou po Kulíškově naučné stezce.

Ta vede okolím hotelu Horal, je dlouhá 2,5 km. Jejím pomyslným průvodcem je kulíšek – vzácná a chráněná sova žijící ve Velkých Karlovicích. Děti si mohou nově kulíška odvézt také s sebou domů. V cíli trasy, v restauraci nebo na grilovací terase hotelu Horal, se totiž nově mohou posilnit Kulíškovou specialitou s plyšovým kulíškem v ceně.

Reklama

Výběr článků

Načítám