Hlavní obsah

Glen Hansard vystoupí exkluzivně ve Valašském Meziříčí na velikonoční neděli

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Glen Hansard odehraje při své třídenní soukromé návštěvě v České republice pouze jediný sólový akustický koncert. Na jeho výslovné přání se uskuteční ve Valašském Meziříčí v neděli 16. dubna od 19.30 ve velkém sále kulturního zařízení. Vstupenky jsou v předprodeji od pondělí 3. dubna.

Foto: Glen Hansard promo foto
Článek

Glen Hansard považuje Valašské Meziříčí za místo, které pro jeho osobní život i profesní kariéru hodně znamená. Exkluzivní koncert se uskuteční vzápětí poté, co dokončí natáčení svého nového sólového alba. Z České republiky se po Velikonocích přesouvá na koncerty do Španělska a Portugalska a poté nastoupí na několikatýdenní evropské turné s akustickým projektem Eddieho Veddera, lídra skupiny Pearl Jam.

Vystoupení Glena Hansarda nebude jen ohlédnutím do minulosti, do doby před šestnácti lety, kdy se ve Valašském Meziříčí objevil poprvé, ale bude to i průřez písněmi ze sólového období. Koncert bude pojat v klidnějším, akustickém duchu, ke slovu se dostane především jeho španělka, ale také ukulele a klavír.

Jako hosta, který koncert zahájí, si Glen Hansard přizval talentovaného českého hudebníka, který si říká Thom Artway a z éteru českých rádií ho posluchači mohou znát díky písním I Have No Ispiration nebo Blind Man.

Vstupenky jsou v předprodeji od pondělí 3. dubna. K dostání jsou v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí a online na stránkách Kulturního zařízení www.kzvalmez.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám