Hlavní obsah

Gastroenterologické nástroje myjí v Nemocnici Valašské Meziříčí v novém dezinfekčním automatu

Novinky, Radka Miloševská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Významně nižší náklady na údržbu a také časovou úsporu nejvíce oceňují na novém mycím a dezinfekčním automatu v Nemocnici Valašské Meziříčí. Nové vybavení pořídila nemocnice pro svou gastroenterologickou ambulanci.

Foto: archiv nemocnice

Nový mycí a dezinfekční automat v hodnotě více než jednoho miliónu korun umožňuje umýt dva endoskopy najednou.

Článek

Nový mycí a dezinfekční automat v hodnotě více než jednoho miliónu korun umožňuje umýt dva endoskopy najednou, což přináší úsporu nejen časovou, ale také finanční. 

Čistící a dezinfekční zařízení umožňuje automatické čištění, dezinfekci a sušení flexibilních endoskopů, endoskopického instrumentária, rigidních endoskopů a dalších nástrojů, které se využívají v gastroenterologické ambulanci.

„Model, který máme v naší nemocnici, je určen zejména pro zpracování flexibilních endoskopů a jejich příslušenství. Samotný nový mycí automat tak následně významně sníží náklady na údržbu,“ uvedla staniční sestra gastroenterologické ambulance Marcela Petřeková.

Reklama

Výběr článků

Načítám