Hlavní obsah

Galerijní tramvaj je v červnu pionýrská

Novinky, Petr Hloušek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci nekomerčního projektu Dopravního podniku města Brna prezentuje jihomoravský Pionýr svou letní činnost. Jde o letní tábory, kterých se v ČR účastní na 20 tisíc dětí.

Foto: Petr Hloušek

Instalace galerijní tramvaje ve vozovně Pisárky.

Článek

Během celého měsíce června 2012 můžete potkat na linkách v Brně galerijní tramvaj o letních táborech. Tento projekt nachystalo sdružení Pionýr, které patří k největším v České republice, a právě letní tábory patří k jeho tradičním činnostem. Jenom na jižní Moravě letos vyrazí děti a jejich vedoucí na více než 50 táborů.

Výstava prezentuje kromě samotného Pionýra a nabídky jednotlivých oddílů i projekt "dobrytabor.cz", který pomáhá rodičům s volbou toho správného tábora pro jejich děti. Zejména když rodiče vybírají poprvé a nemají zkušenosti, je důležité dávat si pozor na několik základních pravidel. Mezi ty nejdůležitější patří například kvalifikované vedení, zdravotní zabezpečení, zajímavý program nebo důvěryhodný pořadatel.

Pokud tedy ještě hledáte tábor a nevíte, jak ho vybrat, určitě nastupte. Organizace Pionýr je již řadu let osvědčenou zárukou pro to pravé a bezpečné prázdninové dobrodružství.

Projekt dopravního podniku umožňuje pravidelně prezentaci mnoha neziskových organizací i jednotlivců. Výstavy trvají zpravidla měsíc a potkat tu můžete od fotografií studentů, prezentaci činnosti Lužánek a dalších občanských sdružení, až po charitativní projekty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám