Hlavní obsah

Galavečer MissOK bude moderovat hvězdná dvojice

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Organizátoři soutěže MissOK (Miss středních škol Olomouckého kraje) již znají jména moderátorů letošního galavečera. Na prvním ročníku bavil diváky Lukáš Hejlík. V letošním roce večerem provede hvězdná dvojice Eva Decastelo s Lukášem Langmajerem.

Foto: Archiv MissOK

Finalistky soutěže MissOK

Článek

„Letos bude finále MissOK ještě zajímavější, než loni. Vymysleli jsme nové prvky programu, se kterými vás brzy seznámíme. Novinkou je také výběr dvou moderátorů. Těmi bude sehraná moderátorská dvojice Eva Decastelo a Lukáš Langmajer,“ oznámila organizátorka akce, miss Gabriela Franková.

Veřejnost byla s finalistkami seznámena ihned po castingu 5. prosince. Dívky mají za sebou již sérii focení s fotografkou Romanou Markovou a také společnou valentýnskou módní přehlídku. Zde se dívky poprvé naživo a hromadně představily veřejnosti.

„Mně osobně se akce moc líbila. Byla to moje první zkušenost s přehlídkou. Ze začátku jsem měla trošku strach, ale nakonec to ze mě spadlo a moc jsem si přehlídku užila,“ přiblížila své dojmy z přehlídky finalistka Natálie Novosadová. 

Dívky o sobě také konečně prozradily trochu více. Rozpovídaly se o svém vysněném povolání, oblíbeném školním předmětu a životním mottu. Nejvíce dívek se chce stát lékařkou. Lze nalézt ale i originálnější povolání jako například hollywoodská herečka, letuška či kosmonautka.

Všechny finalistky čeká v posledním únorovém víkendu  soustředění ve Zlatých horách, kde budou nacvičovat choreografii a budou v péči nejrůznějších odborníků v čele s Gabrielou Frankovou a známým choreografem a tanečníkem J. K. Sanchezem. 

„Na soustředění se těším. S ostatními finalistkami se sice nějak více neznáme, ale zatím si rozumíme a věřím, že z nás budou dobré kamarádky,” dodala Novosadová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám