Hlavní obsah

Frýdek-Místek se zapsal do České knihy rekordů

Novinky, Lucie Talavašková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novým českým rekordem se po víkendu zapsal do oficiální České knihy rekordů Frýdek-Místek. Komisaři z Agentury Dobrý den potvrdili, že se frýdecko-místeckým podařilo během 12 hodin naplnit 218 automobilů, do kterých své věci poskládalo téměř 530 lidí.

Foto: www.beskydskerekordy.cz
Článek

„Soutěžící vytvořili dvou až čtyřčlenná družstva a jednomu z těchto týmů se podařilo nabalit dokonce za neuvěřitelných 16 vteřin,“ zhodnotila úspěch Lucie Talavašková z Beskydského informačního centra. 

Účastníci se balili na dovolenou „štafetově“ za sebou, ve zmíněných týmech, v časovém intervalu dvě minuty. Rekord byl vytvořen díky počtu zúčastněných lidí a současně celkovým časem trvání 12 hodin.

Akce Beskydské rekordy se koná tradičně a organizuje ji právě Beskydské informační centrum Frýdek-Místek za finanční podpory statutárního města Frýdek-Místek a Moravskoslezského kraje. V roce 2014 se Frýdek-Místek zapsal do České knihy rekordů „ jízdou“ na stacionárních kolech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám