Hlavní obsah

Frýdek-Místek opraví další chodníky

Novinky, Jana Matějíková

Radní města Frýdku-Místku na svém zasedání rozhodli o opravách dalších chodníků. Letos je na ně vyčleněno přes 30 miliónů korun.

Foto: Petr Pavelka

nový chodník na ul ČSA u 8. ZŠ

Článek

V nejbližších dnech se začne pracovat na pokládce nového koberce chodníku na ulici Marie Majerové, který vede ze zadní strany panelových domů kolem hojně navštěvovaného dětského a sportovního hřiště. Městská společnost TS a. s. chodník opraví za necelých sedm set tisíc korun.

„Opravovat se bude i chodník podél čtyřproudé komunikace na ulici Revoluční, a to v úseku od křižovatky s ulicí Lískovecká (u Kauflandu) po most u bývalého Selika a od mostu po křižovatku s ulicí Hálkova (semafory). Součástí prací bude i výměna obrub. Náklady jsou vyčísleny na více než tři milióny korun,“ řekl náměstek primátora Karel Deutscher.

V těchto dnech finišují práce na opravě chodníku v ulici Riegrova, kde je pokládána zámková dlažba, nový asfalt dostal chodník na ulici Míru. Hotovo už je také na staré Slezské, v Lískovci nebo u 8. ZŠ.

Opravy se dočká i komunikace nižší třídy v lokalitě Bahno-Příkopy v úseku od odbočky k domu číslo popisné 1285 po dům 419. Pokládku živice (asfaltu) zrealizuje společnost TS a. s. Náklady jsou vyčísleny na 1 300 000 korun. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám