Hlavní obsah

Frýdek-Místek láká v sobotu na Létohrátky

Novinky, Jana Matějíková

Statutární město Frýdek-Místek připravilo prostřednictvím KulturyFM tradiční rodinný festival - Létohrátky. Uskuteční se v sobotu 20. července ve frýdeckém Parku Pod zámkem, kde bude od 10 do 18 hodin připraven zábavný program pro všechny bez rozdílu věku.

Foto: kulturaFM

plakát - Létohrátky

Článek

Děti se mohou těšit na divadelní představení, pralesní dobrodružství se spoustou soutěží, veselou střelnici, nafukovací a skákací atrakce, jízdu na ponících nebo malování na obličej.

O půl třetí pobaví legráckami a písničkami malé i velké diváky Václav Upír Krejčí a ve čtyři hodiny vystoupí známé postavičky Jů a Hele. Chybět nebude ani bohaté občerstvení. Vstup je zdarma.  

Program:  

10:00    Zahájení

10:10    O Červené Karkulce

11:00    Pohádka ze zvířecí říše

11:30    O pejskovi a kočičce

12:30 – 14:30 – Přestávka, reprodukovaná hudba

14:30    Václav Upír Krejčí

15:30    Pohádka ze zvířecí říše

16:00    Jů a Hele – Na kouzelném paloučku

17:30    Bubenická show – Tam Tam Batucada  

Doprovodný program / 10 - 18 hodin: 

Výtvarná dílna, pralesní dobrodružství se soutěžemi, veselá střelnice, maxi puzzle, fotokoutek, zvířátkový kolotoč, malování na obličej, maskoti, nafukovací atrakce, poníci, ukázka agility, stánky s občerstvením.

Akce se koná v rámci Beskydského Veseléta, které nabízí obyvatelům, ale také návštěvníkům města sérii téměř dvaceti kulturních i sportovních akcí, které se budou konat až do konce srpna v různých částech města. Beskydské Veseléto pořádá KulturaFM za finanční podpory statutárního města Frýdek-Místek.      

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám