Hlavní obsah

Frýdecký zámek láká na Muzikantské žně

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké nádvoří frýdeckého zámku hostí 15. a 16. srpna festival Muzikantské žně, který nabízí převážně folk, country, bluegrass, jazz či blues. V pátek je na programu například koncert kapely Žalman & spol. a v sobotu koncert Pavlíny Jíšové nebo skupiny Kamelot. Vystoupení začínají po oba dny shodně v 17 hodin.

Foto: archiv magistrátu města F-M

plakát

Článek

Děti mají vstupné zdarma, dospělí zaplatí za jednodenní vstup 150 korun a za dvoudenní 250 korun.

„Slibujeme hodnotnou muziku, přátelskou atmosféru, bohaté občerstvení. Navíc, v pátek i v sobotu se program po 22. hodině přesune do hospůdky U Arnošta. V pátek se tam uskuteční country bál a v sobotu je na programu táborák a sejšn,“ přiblížila za pořadatele Dagmar Válková.

V pátek se návštěvníci mohou těšit na kapely Žalman & spol., Acoustica, Acoustic Irisch, Romanica, Dobrá Poloha, ale také na Emila Ference s Lubošem Beňou a Bonzo Radvanyim. V sobotu vystoupí Pavlína Jíšová, Kamelot, Dolls in the Faktory, René Souček, Mirek Fojtík a Zdeněk Šponar.     

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám