Hlavní obsah

Fotosoutěž: Hledá se místo s nejkrásnější vánoční atmosférou

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima již ťuká na dveře a také na střední Moravu dorazila první sněhová nadílka, která umocňuje blížící se Vánoce. Probíhající advent má svou specifickou atmosféru. Které místo na střední Moravě je v tomto období nejpůsobivější? Znáte takové? Zachyťte jej na fotce a podělte se s námi. Můžete vyhrát.

Foto: Informační centrum Olomouc

Horní náměstí v Olomouci

Článek

Střední Morava - sdružení cestovního ruchu připravilo velkou zimní fotosoutěž. Soutěž běží od začátku do konce prosince a může se zúčastnit úplně každý, kdo má fotoaparát nebo třeba jen telefon s foťákem.

Snad nejlépe vystihl zimní atmosféru známý písničkář Jaromír Nohavica: "Ladovská zima, za okny je a srdce jímá bílá nostalgie. Ladovská zima, děti a sáně a já jdu s nima do chrámu Páně..." Pokuste se vystihnout tuto atmosféru na střední Moravě pomocí fotografie. 

Pokud znáte místo, kde na vás pokaždé dýchne vánoční atmosféra, vyfoťte ho a soutěžte. Fotku zveřejněte společně s komentářem, proč je toto místo tak kouzelné a kde se nachází, na facebookových stránkách střední Moravy. Tři nejhezčí snímky budou oceněny zajímavými cenami. 

Střední Morava - sdružení cestovního ruchu je právnickým subjektem jako dobrovolné zájmové sdružení právnických osob v turistickém regionu Střední Morava v Olomouckém kraji. Jeho posláním je zajistit rozvoj a koordinaci cestovního ruchu regionu vytvořením úspěšné, konkurenceschopné strategicky řízené jednotky na základě spolupráce veřejného a soukromého sektoru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám