Hlavní obsah

Fotbalové hvězdy na Barrandově

Novinky, Ivona Karvinen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V barrandovské X3M aréně můžete 15. prosince vidět skutečné „fotbalové“ hvězdy.

Foto: SSK Future

Plakát akce

Článek

Tato akce, nazvaná "Hvězdy na Barrandově", představí vedle fotbalových nadějí ze škol a okolních fotbalových týmů také známé reprezentanty a ligové hráče z fotbalu klasického, sálového (futsalu) a plážové kopané. Reprezentanti a ligoví hráči různých fotbalových odvětví se utkají v barrandovské X3M aréně hned v několika kategoriích.

Na své si však přijdou také diváci, vedle fotbalového programu budou probíhat různé dovednostní soutěže, a to pro hráče i samotné diváky. Nejlepší výsledky pak budou odměněny a použity jako vstupní rekordy pro překonávání v dalších ročnících.  

Jedná se o první ročník společensko-kulturní akce pro širokou veřejnost, kterou zaštiťuje radní ÚMČ Praha 5 Michal Šešták. A protože má hala omezený počet míst (cca 250 lidí), vstup je podmíněn vstupenkami, které bude možné objednat nebo vyhrát od 1. prosince 2012 na stránkách www.barrandoviny.cz.    

Účast na akci předběžně přislíbili:  

Týmy futsalu, plážové kopané a fotbalu: Šírl, Chalupa, Stejskal, Fillinger, Dlouhý, Müller, Sláma, Víšek a mnoho dalších.  

Tým Barrandova: Jun, Starec, Majer, Šmerda, Karnay, Kopta, Gabriel, Latka, Dort

Tým starých gard: Sparta - Zítka, Novotný, Baranek, Lokvenc, Straka, Svoboda, Lavička, Jarošík, Slavia - Ulich, Petrouš, Jindráček, Jiráček, Kuchař, Jeslínek, Kuka    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám