Hlavní obsah

Florbalový klub Petrovic slaví prvenství v moravskoslezské soutěži mužů

Novinky, Pavel Jaňurek

Florbalový klub Z. F. K. Petrovice (muži C) dnes definitivně potvrdil své prvenství v Moravskoslezské soutěži mužů - divizi B.

Foto: Pavel Jaňurek

Petrovický kapitán Mužů - C Marcel Lázók v akci

Článek

Petrovice již delší dobu vedly tabulku, jejich vítězství však ohrožoval takřka stejně dobře hrající Hradec nad Moravicí.

Muži petrovického klubu odehráli v sobotu 9. dubna své dva rozhodující a zároveň poslední zápasy v Ostravě v hale Varenská. V prvním zápase se proti Petrovicím postavil poslední klub tabulky - Kunčičky. Hráči Petrovic zvládali hru s přehledem a nasvědčoval tomu i výsledek 12:1.

Druhý zápas byl z pohledu Petrovic mnohem těžší, nicméně podle slov kapitána týmu Marcela Lázóka i ten byl hratelný. Konečný výsledek 7:4 tak jen potvrdil sílu úřadujících mistrů z Petrovic, kteří se tak alespoň trošku vyrovnali úspěšnějším spoluhráčům z petrovického A a B týmu.

Petrovice nejen že zvítězily v Moravskoslezské soutěži mužů - divizi B, ale jejich hráči obsadili i statistické tabulky. Petrovický útočník Ondřej Firda vyhrál kanadské bodování hráčů, brankář Lukáš Burek pak obsadil první místo v tabulce gólmanů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám