Hlavní obsah

Firma MORIS design vyhrála historicky největší počet ocenění v reklamní soutěži POPAI AWARDS

Novinky, Adam Klofáč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní POPAI AWARDS 2012 pro střední Evropu se konala v pražském hotelu Lounge Hotel Praha v Dejvicích 22. listopadu. Jako každý rok se rozdávaly ceny za nejlepší design, kreativitu a podle dalších kategorií.

Foto: Adam Klofáč
Článek

Středoevropská kancelář POPAI CE pořádá soutěž POPAI AWARDS o nejlepší reklamní prostředky v oblasti in-store komunikace. Posláním soutěže je podporovat obor marketing – at retail (marketing v prodejních místech) a nové oborové trendy, které představují reklamu v in-store jako efektivní komunikační médium nejblíže nakupujícímu.

Soutěž patří mezi vrcholné události oboru a prezentuje nejnovější prostředky in-store komunikace, systémy podpory prodeje a další podpůrné propagační nástroje. Soutěž probíhá za podpory světové asociace POPAI a pod odbornou garancí POPAI France, která je organizátorem celoevropské soutěže POPAI AWARDS Paris v Paříži. Účastníky soutěže jsou výrobci různých druhů reklamy.

Firma MORIS design s. r. o. každoročně vyhrává hlavní ceny, ale tento ročník měl podnik, který je jeden ze tří největších ve svém oboru, historický úspěch - vyhrál 5 ocenění. MORIS byl založen v roce 1997 a tento rok slavil své 15. narozeniny, ke kterým dostal pět křišťálových ocenění z nejprestižnější reklamní soutěže v oboru již výše zmíněné POPAI AWARDS CE. 

Cenu za nejlepší kreativitu získal CZECH LONDON SHOP od zadavatele AlpinePro, kterému firma navrhla a zkonstruovala obrovský, vzdušný a plně demontovatelný stánek, také díky modulárnímu provedení je možné měnit jeho velikost. Stánek stál v Českém olympijském domě po celou dobu konání olympijských her v Londýně 2012. Design celého stánku vychází z konceptu "Organic", který navrhla také firma MORIS design. Vítězné exponáty se automaticky přihlašují na celosvětové klání, které se koná v Paříži. 

Další ocenění firmy získala za Vítězství v kategorii Prezentační display, a to stojanem LED LENSER LEATHERMAN, výhradním distributorem je mimo jiné také firmy MORIS design. Vítězem kategorie prezentační kiosek se stal stánek pro ING pojišťovnu, který nyní můžete najít v českých obchodních centrech. Kategorii vybavení interiérů vyhrál koncept "Organic" pro Alpine Pro. Shop in shop kategorii vyhrál taktéž vítěz ceny za kreativitu Czech london shop.

Více o firmě na stránkách www.moris.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám