Hlavní obsah

Finále jubilejního desátého ročníku soutěže Missis Eurobabička již klepe na dveře

Novinky, Vladimír Tauchman

Letošní semifinalistky přijely do Bystřice nad Pernštejnem 1. října, kde se v penzionu Hotelovka rozhodovalo o postupu na závěrečný finálový galavečer celostátní oficiální soutěže MISSIS Eurobabička České republiky 2016. O finalistkách se rozhodovalo ve třech disciplínách.

Foto: Vladimír Tauchman

Semifinalistky

Článek

Naše babičky si za celoživotní práci, lásku a péči zaslouží obdiv, úctu a poděkování. Proto nyní spolek Eurobabička z.s. pořádá již desátý ročník soutěže pro aktivní babičky, které nepostrádají smysl pro humor, šarm, eleganci a nemají problém vystoupit na veřejnosti v tomto zábavném soutěžním programu.

Úvod obstaral krátký pohovor s moderátorem a interpretace vtipu, následoval úkol rozveselit šíleně smutného prince Bystroně X. a na závěr byla na programu módní přehlídka s vlastním komentářem.

K dobré zábavě přispěl zpěvák Martin Kurc, ale hlavně všechny soutěžící svojí nápaditostí a nasazením. Kdo by se chtěl dozvědět více z neopakovatelné atmosféry, může navštívit www.eurobabicka.cz, kde se může procházet rozsáhlou fotogalerií a pustit si přiložené video.

Děkujeme všem partnerům za dárky pro naše soutěžící, penzionu Hotelovka za vytvoření optimálních podmínek pro konání soutěže. Nyní již finalistky mají pouze několik dní, aby se řádně připravily na závěrečný finálový galavečer, který se bude konat v sobotu 29. října v Léčebných lázních Bohdaneč s Josefem Náhlovským a DUEM ADAMIS.

Zveme všechny naše příznivce na vyvrcholení soutěžního ročníku 2016.

Letošní finalistky: Růžena Polesná z Divišova, Soňa Šedivcová z Třemošné u Plzně, Věra Nováková z Havířova, Julia Vonásková z Hradce Králové, Eva Matoušková z Prahy, Hana Novotná z Čáslavi a Markéta Rašková z Hodonína.

Reklama

Výběr článků

Načítám