Hlavní obsah

Festival potěšení v Gongu zve na druhé pokračování

Novinky, Katka Pechová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po loňské velmi úspěšné premiéře prezentace firem z Prahy 9, které se svými službami či výrobky zaměřují na krásu a životní styl, se chystá její druhý ročník. I letos se uskuteční pod názvem Festival potěšení v Gongu, tentokrát 26. června.

Foto: Katka Pechová

ukázka Zumby

Článek

Sebe a svou filozofii tady mohou představit firmy, jež svými službami nebo produkty ovlivňují náš životní styl, zdraví a krásu. Prezentovat se budou firmy zejména z Prahy 9 a okolí. Produkty a služby si můžete vyzkoušet přímo na místě.

Festival se bude točit kolem zdravého opalování, líčení, krásného a vzhledu a doplněný bude o ochutnávku prémiových čajů, míchaných drinků a spousty dalších. Mezi oblíbené patří i vlasová kamera, kde budou odborníci koukat pod drobnohledem stav pokožky i vlasu.

Doprovodným programem bude provázet Klára Kolomazníková (HOLKI) a Jana Koutová, ukázka dětské Zumby a ukázka trendy líčení bude v podání Barbory Bezděkové.

Akce se koná pod záštitou místostarosty Prahy 9 Adama Vážanského a na programu bude v úterý 26. června od 15 do 19 hod v Divadle Gong v Praze 9.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám