Hlavní obsah

Festival her a hraček pozve zájemce do Pardubic

Novinky, Adéla Trávníčková

Také rádi trávíte čas společně s rodinou a přáteli hraním nejrůznějších her? Dlouhé zimní večery nám místo pobytu venku nabízejí čas, který můžeme strávit příjemně u zábavných nebo edukativních her, hlavolamů či stavebnic.

Foto: Adéla Trávníčková
Článek

Kdo si hraje, nezlobí. To samozřejmě platí nejen u dětí, ale i dospělých. Co ale dělat, když nás naše společenské hry již nebaví? Známe je všechny dopředu i nazpět?

Jedinečnou možnost vyzkoušet si nové společenské hry, hračky, stavebnice i hlavolamy nabízí festival her a hraček pro malé i velké, který proběhne v pátek 27. listopadu a v sobotu 28. listopadu v kongresovém centru ve 3. patře Paláce Pardubice.

Festival stejně jako vloni nabídne zajímavý doprovodný program, ale především si po celou dobu festivalu budete moci vyzkoušet nejnovější hry, stavebnice, podpořit dovednost svých dětí v tvořivých dílnách, podívat se, jak fungují edukativní hračky, co je to zábavné učení a mnoho dalšího.

V loňském roce první ročník festivalu navštívilo celkem 2897 návštěvníků a někteří z nich na festivalu strávili i celý den. Návštěvníci odcházeli spokojení, protože nakoupené vánoční dárky si mohli na festivalu předem vyzkoušet. 

Motto festivalu totiž zní: "Nekupujte zajíce v pytli a přijďte si svou hru či hračku vyzkoušet!"

V letošním roce festival návštěvníkům nabízí větší rozmanitost produktů - nejen hry, hračky, hlavolamy, stavebnice, ale nově i kreativní potřeby, zábavu pro dospělé, edukativní a zábavné učení pro všechny generace. Umíte například myšlenkou rozpohybovat modelový vláček? I to si na festivalu můžete vyzkoušet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám