Hlavní obsah

Festival her a hraček nabídne netradiční kreativní dárky

Novinky, Adéla Trávníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nespěchejte s vánočními nákupy dárků, těsně před začátkem adventu vám tipy na zajímavé dárky pro malé i velké nabídne pardubický festival her a hraček.

Foto: Adéla Trávníčková

Festival her a hraček pro malé i velké

Článek

V pátek a sobotu 27. a 28. listopadu proběhne v kongresovém centrum ve 3. patře Paláce Pardubice již druhý Festival her a hraček pro malé i velké. Stejně jako vloni nabídne malým i velkým návštěvníkům společenské deskové či karetní hry, hlavolamy, stavebnice, RC modely, panenky a další zajímavé kreativní hračky určené k tvoření, ale i k edukaci dětí i dospělých.

„Cílem festivalu je seznámit návštěvníky s hračkami, stavebnicemi a hlavolamy, které si zabalené v obchodech nemůžete vyzkoušet. Festival tak nabízí návštěvníkům možnost si vše vyzkoušet a zakoupit za zvýhodněné festivalové ceny,” uvedla jednatelka pořadatelské agentury Adéla Trávníčková.

Loňský první ročník zaznamenal obrovský zájem ze strany návštěvníků, kteří přijeli i z 200 kilometrů vzdáleného Brna či Olomouce a Prahy. Také letos návštěvníkům pořadatelé chystají spoustu novinek, na které se mohou děti i jejich rodiče a prarodiče opravdu těšit. Festival je, jak sám název festivalu napovídá, nejen pro malé návštěvníky, ale také pro ty velké.

Reklama

Výběr článků

Načítám