Hlavní obsah

Farní charita Dobruška potřebuje roušky. Kdo pomůže?

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Farní charita je v Dobrušce i širokém okolí města známá poskytováním kvalitních sociálních služeb a také díky dobře vybavené půjčovně zdravotnických pomůcek. Na profesionální bázi pracuje od 1. ledna 2011.

Foto: Farní charita Dobruška (archiv)

Farní charita Dobruška nutně potřebuje roušky. Kdo pomůže?

Článek

Všichni zaměstnanci i dobrovolníci Farní charity Dobruška jsou zvyklí dennodenně pomáhat druhým, přesto v současné situaci celostátní karantény vyvolané útokem koronaviru sami volají o pomoc.

„Prosím zapojte se všichni, kdo můžete, a vyrobte roušky pro celou rodinu. Pokud vám něco zbude navíc, darujte je, prosím, nám nebo svému okolí rovnou,“ vyslala do éteru prosbu Ing. Jana Poláčková, ředitelka této instituce.

„Včera jsme dostali zásilku roušek, ale v počtu 50 kusů, což je opravdu nedostačující množství pro naše zaměstnance a uživatele služeb,“ upřesnila Ing. Poláčková a dodala, že dárci mohou roušky předat bezkontaktně na dobrušské faře v Kostelní ulici čp. 259, kde je na chodbě připravena krabice s nápisem ROUŠKY.

„Díky za pomoc a buďte opatrní!“ vzkazuje ředitelka Farní charity Dobruška s nadějí, že i jim přinese vlna pomoci, která se šíří celým Českem, tolik potřebné roušky.

Na doplnění ještě kontakt: 723 539 100.

Reklama

Výběr článků

Načítám