Hlavní obsah

Farmářské trhy na Kulaťáku letos začnou 19. března

Novinky, Monika Dušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První Farmářské trhy v Praze se uskutečnily loni 20. března a nyní po roce se opět hlásí. Tentokrát odstartují 19. března na Kulaťáku.

Foto: Farmářské trhy, o.s.

První návštěvníky letos přivítáme v sobotu 19.3.2011.

Článek

Ten den si připomeneme výročí 1. Farmářského trhu na Kulaťáku, který loni 20. března odstartoval boom farmářských trhů v Praze a následně v celé republice. 

Letos se uskuteční 28 trhů počínaje dnem 19. března, a to vždy v sobotu od 8 do 14 hodin v týdenních intervalech (mimo 28. května), v měsíci červenci a srpnu ve čtrnáctidenních intervalech. Poslední trh proběhne 29. října.

Přijďte přivítat jaro do Dejvic a oslavit roční výročí prvního novodobého farmářského trhu v Praze. Známí farmáři připraví jarní byliny a jednoduché recepty k pročištění organismu po zimě (pažitka, kopřiva, petržel, jarní cibulka, bazalka, majoránka, šalvěj, máta…), jarní zeleninu (ředkvička, kedluben…), první jarní květiny i farmářské košíky Expres plné čerstvé zeleniny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám