Hlavní obsah

Eldorádo v Radovánku

Novinky, Bc. Iveta Šlajerová

Středisko volného času Radovánek pořádá již 3. ročník Dětského dne Eldorádo v Radovánku. Akce proběhne 1. června od 15 hodin v přilehlém lesoparku Pallova 19 ve Štruncových sadech v Plzni.

Foto: Bc. Iveta Šlajerová

Eldorádo v RADOVÁNEK

Článek

Akci, ve spolupráci s externisty a ostatními subjekty, zajišťují pracovníci SVČ Radovánek. Každý si tu přijde na své. Pro děti je připravený bohatý program od výtvarných a tvořivých dílen, přes skákací hrady, jízdu na ponících, motokáry, dětské atrakce a tematické soutěže, až po taneční párty. Rodiče doprovázející své ratolesti budou moci strávit červnové odpoledne při příjemném posezení u venkovního občerstvení.  

Eldorádo v Radovánku je koncipován jako celodenní oslava dětí a celé rodiny u příležitosti Dne dětí. Program bude zajištěn prostřednictvím prezentace rozsáhlých aktivit Střediska volného času Radovánek v rámci města Plzně a programu, který bude připraven na míru pro rodiny s dětmi z celé Plzně. Název Eldorádo vyjadřuje energii a živelnost, související s myšlenkou a programem celé akce. Celou akci bude moderovat zkušený moderátor Stanislav Jurík.

„V uplynulých dvou ročnících se této akce zúčastnilo kolem 600 návštěvníků různých věkových kategorií, počínaje dětmi až po dospělé. Akce byla velkým přínosem nejen pro SVČ Radovánek, ale i kulturním dění v Plzni. V daný den neprobíhala v Plzni žádná další akce tohoto zaměření a akci navštívilo i několik desítek náhodných a kolemjdoucích dětí s rodiči, které přilákala hudba a pestrý program. Máme v plánu vytvořit z Eldoráda tradici, na kterou se lidi budou rádi vracet,” informovala Ivana Pokorová, hlavní organizátorka akce a vedoucí pracoviště Pallova.

Reklama

Výběr článků

Načítám