Hlavní obsah

Dvě dámy oslavily příchod jara svými kolekcemi

Novinky, Lenka Žáčková

Přední česká designérka šperků Jitka Mlynarčík Kudláčková a přední evropská módní návrhářka Jitka Klett společně přivítaly první jarní den představením svých nových kolekcí. Toto mimořádné setkání nazvaly: Když se sejdou dvě JK, vznikne jarní kolekce.

Foto: Lenka Žáčková

Jitka Mlynarčík Kudláčková se Štěpánkou Duchkovou

Článek

S příchodem jara Jitka Mlynarčík Kudláčková představila světu kolekci Primavera, která je inspirována nejen barvami jarní přírody, ale také tvorbou impresionistických malířů. Tým šperkařů pracoval s perlami, které jsou výjimečné svým tvarem a dali vzniknout ojedinělým skvostům ztvárňujícím jarní květy - vše v minimalistickém zpracování. Kolekce má velice silný motivační podtext a ambice podporovat vztah mezi mužem a ženou, takže se dá říci, že jsou určená vlastně pro každou ženu.

Šperky skvěle vynikaly na rozkvetlé kolekci Jitky Klett, která vytváří vlastní autorské dezény látek v limitovaném množství. Její modely jsou tvořeny třeba i z komponentů výšivek a krajek té nejvyšší kvality ze všech koutů světa. Návrhářka je velmi známá svým výrazným podpisem propracovanosti a kvality. Kolekce Inspira pro jaro/léto 2018 je plná harmonické pestrosti. Modely tvoří s lehkostí a pozitivitou, jen tak je totiž možné docílit divé hravosti děvčete a noblesy dámy zároveň.

Akce Když se sejdou dvě JK, vznikne jarní kolekce, chtěla ukázat českým ženám, že se nemají stydět do sebe investovat, že mají ocenit samy sebe a svoji hodnotu. Tuto myšlenku přišla podpořit celá řada známých a významných žen.

Leona Machálková v šatech od Jitky Klett zavzpomínala na doby a kostými muzikálu Monte Christo, ve kterých se cítila stejně dobře. Hanka Kynychová také nepopřela svoji profesi cvičitelky a prozradila, že vlastně intuitivně sáhla po sportovně elegantním modelu, který podtrhl její natur. „Tak nějak celoživotně cítím, že jsem na půl žena a na půl muž, takže se v kalhotách cítím nejlépe," prozradila společnosti. Potvrdila, že šperky Jitky Kudláčkové jsou každodenní součástí jejího života, ve kterých i cvičí a vede své pohybově náročné hodiny.

Nejkrásnější ženou byla bezesporu tanečnice Libuška Rohlíčková, která na akci dorazila i se svojí dcerou Elinkou, která se stala hlavní hvězdou dne a malou hrdinkou, protože maminka Libuška prozradila, že za pár dnů půjde na píchání oušek a náušničky už na Brumlovce prý vybrala. To moderátorka Štěpánka Duchková, maminka dvou kluků, prozradila, že by chtěla být vílou a také byla díky Jitce Klett, ale i to, že by si ze setkání nejraději odnesla domů i krásnou Elinku - a nebyla jediná.

Operní diva Andrea Kalivodová v úchvatném modelu vypadala skvěle a minimalistický šperk Jitky Mlynarčík Kudláčkové, byl jako kvítek v rozkvetlé louce. Herečka Ivana Jirešová je v současné době plně vytížena zkouškami na muzikál Sherek, a tak se prý velice ráda přišla odreagovat na příjemnou akci, jakým spojení dvou JK bezesporu bylo. Ve žlutém modelu jí to mimořádně slušelo, navíc si poprvé v životě vyzkoušela výrazné šperky a byla z nich nadšená. Oblíbená moderátorka Hana Heřmánková dorazila na poslední chvíli, přesto si příjemnou atmosféru také skvěle užila.

Vše se odehrálo v Praze na Brumlovce, na půdě JK Jitka Kudláčková, kam zavítala celá řada známých osobností a žen, které se přišly inspirovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám