Hlavní obsah

Dvanáctidenní zábavná show dnes začíná v Edenu

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obchodní centrum Eden připravilo velkou zábavní show - ode dneška až do 5. prosince. V průběhu 12 dnů obohatí vánoční nakupování v Praze 10.

Článek

Program začíná dnes v 15 hodin kuchařskou show Zdeňka Pohlreicha. Zítra pokračuje poradnami s účesy, líčením a manikúrou (na programu bude i 2. prosince). V pátek 26. listopadu (a také 3. prosince) od 11.00 se představí taneční skupina Roboti a jejich robotický tanec.

Adventní věnečky, vánoční přání a ozdoby se budou v Edenu vyrábět 27. a 30. listopadu - a také 4. prosince vždy od 15 hodin. Jak žít podle zdravého životního stylu, jak zhubnout, přibrat či si udržet váhu poradí 28. listopadu od 10 hodin Kateřina Cajthamlová.

Pátého prosince se od 15.00 uskuteční zábavné odpoledne. Uvádí Vlasta Korec, vystoupí dětský sbor Chorus Angelus. Chybět nebude Mikuláš s nadílkou pro děti. Všichni pak společně rozsvítí vánoční stromeček.

Reklama

Výběr článků

Načítám