Hlavní obsah

Dva projekty na tržnici v Ředhošti

Novinky, Jiří Růzha

Pořadatelé trhů v Ředhošti nabízejí každou neděli od 7.00 do 12.00 hodin prodejní prostory nejen pro Bleší trh, ale i pro osoby s tělesným postižením

Foto: Jiří Růzha

Tržnice v Ředhošti

Článek

Dva zajímavé projekty v tomto měsíci rozjeli pořadatelé tržnice v Ředhošti. Tím prvním je takzvaný Bleší trh. Co na něm najdete? Použité i výprodejové zboží. Určitě každý má doma pro něho již nepotřebnou věc, ale stále užitečnou? Doma překáží, vyhodit je ji škoda a tak proč by ji nemohl upotřebit někdo jiný? Co již doma nepotřebujete, hračky, autosedačky, přebalovací pultíky, kočárky, elektronika, pračka, lednička, vysavač, a mnohé další můžete přijít nabídnout na tržnici v Ředhošti. Prodávat můžete bez živnostenského listu.

Druhý projekt se snaží podpořit zdravotně postižené a invalidní občany. Projekt nabízí možnost se začlenit na trzích do prodeje. Jedná se o vyčleněnou uličku uprostřed trhů, kde tělesně postižený prodejce může za zvýhodněných podmínek prodávat své vlastní zboží. Prodejní místo plně vyhovuje i pro vozíčkáře a autem se dostanete přímo za stánek, přičemž cena za místo je pouze symbolická. Prodávat je možno přímo z auta, nebo zde lze zapůjčit i prodejní stánek bez plachty. Pro zdravotně postižené je v hale tržnice k dispozici i bezbariérové WC.

Ředhošťské trhy jsou vyhlášenou akcí a má zde každý možnost své seberealizace. Pořadatelé již mají stavební povolení na krytou tržnici pro tělesně postižené, ovšem nyní již vše záleží jen a jen na shánění finančních prostředků na tuto stavbu.

Další potřebné informace na tel.: 777 290 527. Stačí poslat SMS a napsat heslo: Šance pro každého. Zavoláme zpět. Více informací na www.trhyredhost.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám