Hlavní obsah

Dva hráči Slavíček Golf Academy budou reprezentovat ČR na Mistrovství Evropy

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátkem června nominovala Česká golfová federace hráčky a hráče na letošní Mistrovství Evropy družstev. V dorosteneckých družstvech bude Slavíček Golf Academy reprezentovat i Sára Kousková a Vojtěch Mitterwald.

Foto: Slavíček Golf Academy
Článek

„Máme velkou radost z úspěchu našich svěřenců a jsme na ně velmi pyšní. Samozřejmě jim budeme držet palce, aby se jim dařilo co nejlépe,“ říká ředitel akademie Tomáš Slavíček.

Mistrovství Evropy se uskuteční v termínu 7. – 11. července, kdy Vojtěch se svým týmem odcestuje do finského  Pickala Golf Clubu padesát kilometrů od Helsinek. Zdejší hřiště je typické svou délkou něco málo přes 6,5 km, zároveň je ale velmi technické, takže prověří hráčské kvality.

Naopak Sářin tým bude mít výhodu domácího prostředí, protože se Mistrovství Evropy pro dívky do 18 let bude odehrávat v Brně na Kaskádě. Právě dorostenky byly v předchozích dvou letech velmi blízko senzačnímu výsledku. Podaří se jim letos postoupit z kvalifikace mezi 8 nejlepších družstev Evropy?  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám