Hlavní obsah

Dva bytaři skončili v policejních poutech

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražští muži zákona zadrželi v sobotu 1. října hned dva muže, kteří se vloupali do cizích domácností v Praze.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

K prvnímu případu došlo v Přední Kopanině před dvanáctou hodinou. Oznamovatelka vytočila linku 158 a oznámila, že neznámý muž vnikl na oplocený pozemek a zkoušel vypáčit okno. Po tomto neúspěšném pokusu se dal na útěk. Policisté ho zadrželi o několik minut později a odvezli na služebnu.

U druhého případu zasahovali policisté z Vinohrad. Po šestnácté hodině totiž přijali oznámení, že dochází v Mánesově ulici k pohybu pochybného muže po domě.

Jak se případ odehrával dále, popisuje pražská policejní mluvčí Andrea Zoulová: „Volající se zachoval duchapřítomně a cizího muže v domě zamknul. Policisté pohotovostní motorizované jednotky vzápětí přímo v jednom z bytů zastihli 33letého muže, který svou přítomnost v cizím příbytku zdůvodnil tvrzením, že zde čeká na kamarády.“

Poškozené vstupní dveře ale ukazovaly na nepravdivost tvrzení tohoto muže, a tak skončil v poutech a později na služebně.

Reklama

Výběr článků

Načítám