Hlavní obsah

Dům kultury v Kroměříži zve na semaforské hvězdy – Jitku Molavcovou a Jiřího Suchého

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dvě hvězdy pražského divadla Semafor – Jiří Suchý a Jitka Molavcová - jsou hlavními protagonisty představení, které je druhým titulem podzimního divadelního předplatného v Domě kultury v Kroměříži. Večer s názvem Smích a písničky bude uveden v pondělí 12. října.

Foto: archiv Dům kultury v Kroměříži

Semaforské hvězdy Jitka Molavcová a Jiří Suchý vystoupí v Kroměříži.

Článek

Zatímco v září byl divadelní podzim v Kroměříži zahájen inscenací hry Aloise Jiráska Lucerna v nastudování Slováckého divadla Uherské Hradiště, tentokrát bude na programu specifický semaforský humor a písničky, které už mezitím zlidověly – a to vše v podání známých a oblíbených protagonistů.

Hudebně zábavné představení, ve kterém vystoupí největší osobnosti dnes už legendárního pražského divadla Semafor - Jiří Suchý a Jitka Molavcová za doprovodu orchestru pod vedením Jiřího Svobody.

Pořad plný krásné semaforské poetiky i humoru slibuje pohlazení po duši i dobrou zábavu. Zazní i řada známých písniček (Klokočí, Jó, to jsem ještě žil, Co jsem měl dnes k obědu, Marnivá sestřenice, Pramínek vlasů) a mnohé další ze starších i novějších her Semaforu.

Začátek představení Smích a písničky je v 18 hodin. Předprodej volných vstupenek je v tradičních předprodejích Domu kultury v Kroměříži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám