Hlavní obsah

Dubnový koncert Heleny Vondráčkové v brněnském Boby Centru natočí Česká televize

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Velkou show slibuje koncert nazvaný Helena a hosté, který proběhne u příležitosti letošních kulatin zpěvačky Heleny Vondráčkové 13. dubna v brněnském Boby Centru. Koncert bude zaznamenán kamerami České televize, která ho na obrazovkách uvede začátkem léta.

Foto: František Jirásek

Zpěvačka Helena Vondráčková, vpravo její kapelník Charlie Blažek.

Článek

Ve velkolepě pojaté show Helena a hosté, kterou režíruje Petr Soukup, vystoupí vedle Heleny Vondráčkové hned několik osobností - například Jitka Zelenková, slovenská vokální skupina Fragile, zpívající herec Jan Cina, mistr světa ve stepu Tomáš Slavíček se svou skupinou, Leona Machálková, ale také Radka Fišarová a Jitka Asterová, s nimiž si hlavní hvězda střihne směs z muzikálu Mamma Mia!

Sama zpěvačka se na brněnský koncert, kterým zahájí sérii letošních "narozeninových" koncertů, velice těší. Třeba s talentovaným Janem Cinou, který zabodoval v první řadě televizní show Tvoje tvář má známý hlas a který hraje prince v divadelní adaptaci pohádky Šíleně smutná princezna (představení je uváděno v pražském divadle Studio DVA), si zazpívá známý duet Znám jednu starou zahradu.

Stejně tak se oslavenkyně těší na společné stepovací číslo s Tomášem Slavíčkem. Hudební doprovod přitom obstará zpěvaččina kapela Charlie Band, která bude v tomto případě rozšířena o smyčcovou a dechovou sekci.  

Vedle největších hitů, sólových písní i duetů, ale také tance a stepu, dojde rovněž na nové písně, a to nejen z aktuálního zpěvaččina alba Dávno vím svý. Na koncertě by měl v premiéře zaznít i nový duet, který v minulých dnech Helena Vondráčková natočila s Leonou Machálkovou. Písnička se ostatně objeví na 5CD výběru, který už na jaře vydá Vondráčkové Supraphon.

Reklama

Výběr článků

Načítám