Hlavní obsah

Dračí sluj na Chvalském zámku aneb Pohádková země skřítků Vítězslavy Klimtové

Novinky, Zuzana Foglarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chvalský zámek v Praze-Horních Počernicích zve všechny malé i velké děti, rodiče a příznivce pohádek na výstavu Dračí sluj na zámku aneb Pohádková země skřítků Vítězslavy Klimtové, která je otevřena od 14. ledna do 31. března, denně od 9 do 17 hodin.

Foto: Zuzana Foglarová

Země skřítků na Chvalském zámku

Článek

V zámeckém sklepení se od 14. ledna usídlil velký, ale hodný drak, který hlídá pohádkovou zemi skřítků. Uvidíte dračí jeskyni uprostřed lesa a obydlí skřítků zvenčí i zevnitř. Přijďte se podívat, jak žijí skřítci vedle svého dračího souseda a jak se jim vzájemně daří.

Můžete se zúčastnit soutěží O nejlepší jméno pro draka a O kouzelný plamínek víly Ohnivky, nebo se 17. března od 15 hodin podívat na loutkové divadlo pro děti. Představení má název Zlatá husa, hrají Buchty a loutky. Ve dnech 24. a 25. března od 9 do 17 hodin můžete nechat své děti provést pohádkovou zemí při příležitosti Pohádkového víkendu s Růženkou.  

Chvalský zámek najdete jednu stanici autobusem od stanice metra B Černý most.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám