Hlavní obsah

Domov Modrý kámen chystá na Týden sociálních služeb bohatý program pro veřejnost

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domov Modrý kámen v Nerudově ulici v Mnichově Hradišti se bohatým programem pro veřejnost připojuje ve dnech 7. – 13. října k V. ročníku celostátního Týdne sociálních služeb ČR, pořádaného Asociací poskytovatelů sociálních služeb ČR a Ministerstvem práce a sociálních věcí ČR.

Foto: Petr Novák

Domov Modrý kámen.

Článek

V pondělí 7. října je na programu ve společenském sále přednáška PhDr. Jaromíra Jermáře NAŠI KRAJANÉ V JIŽNÍ AMERICE spojená s promítáním fotografií. Začátek je v 10 hodin.

V úterý 8. října se od 10 hodin koná v kapli domova bohoslužba faráře Pavla Macha.

Ve středu 9. října od 9 do 16 hodin bude v Domově Modrý kámen den otevřených dveří pro širokou veřejnost. Od 10.30 hodin vystoupí v přízemí domova Jiří Štědroň s pořadem písniček ZLATÁ 60. LÉTA. Vstupné dobrovolné.

Čtvrtek 10. října je věnován společnému soutěžení seniorů a dětí z mateřské školy v Jaselské ulici v Mnichově Hradišti. Akce nazvaná DOMÁCÍ PRÁCE HROU v přízemí domova začíná v 9.30 hodin.

V pátek 11. října čekají od 9.30 hodin obyvatele a návštěvníky domova pořady LÁĎA JEDE LODÍ… (vystoupení pěveckého souboru Kamínek s písničkami Ivana Mládka) a VONNÁ KYTIČKA (vystoupení mateřské školy z Pěnčína).

Po celý říjen můžete zhlédnout v přízemí domova Ptačí putovní výstavu s výrobky klientů pěti domovů.

Domov Modrý kámen srdečně zve k návštěvě širokou veřejnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám