Hlavní obsah

Doklady žena nepředložila, místo toho se svlékla

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V sobotu v nočních hodinách si strážník z Prahy 2 v rámci běžné hlídkové činnosti všiml v ulici Jugoslávská mladé ženy, která se zde procházela pouze v kalhotách a podprsence.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Strážník k ženě přistoupil a vyzval ji k předložení dokladů a podání vysvětlení. Neznámá nereagovala a přeběhla přes tramvajový pás na druhou stranu ulice. Zde si sedla na okraj chodníku, sundala si boty, vysvlékla si kalhoty i se spodním prádlem a jen v podprsence tam zůstala sedět.

„Strážník k ženě došel a opětovně ji vyzval, aby prokázala svou totožnost a vysvětlila své počínání. Na to mladá žena zareagovala tím, že se pokusila strážníkovi vsunout hlavu mezi stehna a obejmout jej rukama kolem kolen. Na další výzvy žena nereagovala. Strážník si vysílačkou vyžádal pomoc kolegů z autohlídky. Společně neznámou převezli na místní oddělení Policie ČR,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. 

Policisté zjistili, že se jedná o dvaadvacetiletou ženu. Protože vzniklo podezření, že by mohla být pod vlivem psychotropních látek, nebo být psychicky nemocná, byla převezena záchrannou službou do jedné z pražských nemocnic.

Reklama

Výběr článků

Načítám