Hlavní obsah

Dobruška ocení nejlepší sportovce roku 2016, slavnostní vyhlášení dostalo nový "kabát"

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 19. ledna večer budou, alespoň pomyslně, cinkat ve velkém sále Společenského centra Kino 70 v Dobrušce medaile získané v mnoha soutěžích a sportovních odvětvích. Uskuteční se zde totiž slavnostní ocenění nejlepších sportovců, sportovních kolektivů a trenérů Dobrušky roku 2016.

Foto: město Dobruška (archiv)

Vyhlášení nejlepších sportovců Dobrušky roku 2016 proběhne 19. ledna ve Společenském centru.

Článek

Program slavnostního večera bude mít premiérově kulturní i sportovní část. Během večera zazpívá popová zpěvačka Ella, vystoupí taneční soubor ZUŠ Dobruška a spolu s nimi představí na pódiu svoje dovednosti také mladí badmintonisté, fotbalisté, moderní gymnastky a florbalisté. 

Zástupci těchto sportů pak nebudou chybět mezi oceněnými. Doplní je ovšem i úspěšní národní házenkáři, atleti, cyklisté, vodáci, kuželkáři, hokejbalisté a jako tradičně skibobisté. Mezi nejlepší se zařadil i reprezentant v krasobruslení, v neposlední řadě získá cenu cvičitelka zdravotní tělesné výchovy a členka Klubu českých turistů.

Moderátorského mikrofonu se ujme Honza Dušek, který pro zpestření slavnostního večera předtočil s několika úspěšnými reprezentanty jejich medailonky.

Malým sportům se v Dobrušce opravdu daří. Skibobisté pravidelně vozí medaile ze světových šampionátů, členové oddílu badmintonu a národní házené se tradičně drží mezi českou špičkou. Respekt svými výsledky si získávají jak mladé atletky, tak fotbalová přípravka a družstva žáků.

Samostatnou kapitolou sportu v Dobrušce je Školní sportovní klub Bodlinka, který funguje, a nutno dodat, že přímo skvěle, při Základní škole Fr. Kupky. Bodlinkářští vodáci, florbalisté a nově také hokejbalisté zkrátka patří mezi školní elitu v rámci kraje i ČR a dělají dobré jméno nejen škole, ale i městu Dobruška.

Není tedy pochyb, že sportovci, sportovní oddíly, jejich trenéři a funkcionáři si poděkování města, které reprezentují, zaslouží. 

Vstupenky na vyhlášení nejlepších sportovců Dobrušky roku 2016 jsou zdarma k dostání na Informačním centru v Dobrušce.

Reklama

Výběr článků

Načítám