Hlavní obsah

Dobrovolní hasiči v Osíku se zapojili do akce Ligy proti rakovině

Novinky, Jindřich Groulík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 11. května uskutečnila Liga proti rakovině sbírku v celé České republice. Do akce se zapojil také Sbor dobrovolných hasičů v Osíku.

Článek

Dobrovolní hasiči pozvali své spoluobčany, přátelé, známé a sousedy prostřednictvím místního rozhlasu, obecních novin i internetu do své klubovny od 17 do 19 hodin.

Na místě bylo pro dárce připraveno malé občerstvení, které připravila členka sboru Vlasta, dále byli přichystány malé dárky, jako například kalendáříky s fotem družstva žen hasičů. Za vloženou dvacetikorunu do připraveného vaku dárci obdrželi také krásnou žlutou kytičku, která jim byla připnuta do klopy na znamení dárcovství.

I přesto, že celý národ sledoval hokejový zápas, přišlo několik desítek občanů. To je znamení, že boj proti rakovině není lidem lhostejný. Za místní organizace se zúčastnil Sokol Osík se svým bohatým finančním příspěvkem. Dále klubovnu navštívil starosta obce Ing. Karel Rothschein, velké množství dětí, členové Sboru dobrovolných hasičů v Osíku, občané z Litomyšle a z Osíka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám