Hlavní obsah

Dobrodružný dětský den ve Slané u Semil

Novinky, Barbora Machová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dne 15.6. se ve Slané konal Dobrodružný dětský den pořádaný Českým Svazem žen Slaná. I přes to, že bylo velké teplo, dorazilo okolo 70 dětí. Osloveny ke spolupráci byly také další místní spolky, které si pro děti připravily různé aktivity.

Foto: Barbora Machová
Článek

Začínalo se v 15:00 hodin, kdy první děti vyzkoušely skákací hrad, výrobu dřevěných medailí, střelbu se vzduchovky, hasičské vozidlo s požárním útokem a historické hasičské vozidlo také s možností stříkání vody, loutkové divadlo anebo si opekly špekáček u ohniště. O dvě taneční vystoupení se postarala taneční skupina Dance Smileis Semily. Perfektní hudbu pouštěl Ondra Kvarda a moderování dne nechaly ženy zee svazu na Barboře Machové.

Vyvrcholením celého odpoledne se stala stezka odvahy, na kterou bylo objednáno také strašidelné počasí v podobě blesků. Stezka měla 6 stanovišť s nejrůznějšími úkoly, děti dostávaly odměny na každém z nich. V tu dobu už byl u ohniště pan Křapka ze Semil s kytarou, který zahrál a zazpíval nejen písničky na přání.

Velké díky patří zástupcům podílejících se spolků, kterými jsou MS Nora Slaná, SDH Hořensko, SDH Slaná, DS Tyl Slaná a SO Slaná, které děkujeme především za zapůjčení stánku a přípravu sezení. Je skvělé, že se ve Slané umí táhnout za jeden provaz a připravit něco pro děti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám