Hlavní obsah

Dobříšské florbalové družstvo žen hledá nové členky

Novinky, Daniela Raušová

Dobříšský oddíl florbalu žen hrající pod záštitou TJ Sokola v Dobříši vznikl na konci února 2010, od té doby má ambice vstoupit do nižší ligy žen. Kvůli nedostatku hráček se mu to ale doposud nepodařilo.

Foto: Daniela Raušová

Budova Sokolovny v Dobřiši - místě, kde hraje ženský oddíl florbalu

Článek

„V minulosti jsme několikrát hrály přátelská utkání, například s Příbramí, kde holky už první ligu hrají. Ale je to těžké, protože holek, které by si chtěly florbal zahrát, na Dobříši není moc. Stávalo se, že jsme zápas hrály třeba v osmi, což se nedá. Je škoda, že o ženský florbal na Dobříši není zájem,“ říká bývalá hráčka dobříšského oddílu Veronika Herelová, která musela florbalu zanechat z časových důvodů.

Právě proto hledá oddíl nové členky. Přitom je jedno jestli se jedná o holky, které předtím už někde hrály nebo o naprosté začátečnice, které nikdy nedržely hokejku v ruce. Ani věk není překážkou, je jedno zda-li vám je 15 nebo 45 let. Ženský oddíl trénuje v budově Sokolovny v Dobříši každou neděli od 16.30 do 18.30 hodin, stačí jen přijít.

„Přes prázdniny mají holky v trénování sice pauzu, ale od září chystají nábor nových členek. Takže jestli máte chuť si jít na Dobříši zasportovat, přijďte,“ dodala Veronika Herelová.

Reklama

Výběr článků

Načítám