Hlavní obsah

Do Prahy přijede slavný český chirurg Bohdan Pomahač

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen pár dnů poté, co média informovala o unikátní transplantaci rukou, kterou se svým týmem v bostonské nemocnici provedl český lékař Bohdan Pomahač, navštíví tento světově uznávaný plastický chirurg ve dnech 10. až 13. prosince Prahu.

Foto: Klinika Esthé

Plastický chirurg Bohdan Pomahač přijíždí do Prahy, aby zde například pohovořil se svými kolegy o zkušenostech v oblasti rekonstrukční chirurgie

Článek

„Doktor Pomahač má v Praze naplánovaný velmi bohatý program. Jedním z jeho vrcholů bude ve čtvrtek 11. prosince udělení Ceny Nadačního fondu Neuron za přínos světové vědě,“ řekl Jan Měšťák, přednosta Kliniky plastické chirurgie Nemocnice Na Bulovce, který se na organizaci návštěvy Bohdana Pomahače v Praze podílí.  

Ještě předtím jej přijme ve středu 10. prosince na půdě Karlovy Univerzity rektor univerzity Tomáš Zima.

Na závěr svého pobytu v České republice vystoupí lékař na 20. Vzdělávacím sympóziu s mezinárodní účastí, které pořádá Institut postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví, Česká společnost plastické chirurgie JEP, 1. lékařská fakulta UK v Praze a Česká lékařská komora. 

„Jubilejní dvacáté sympoziu je letos věnováno novým a osvědčeným operačním postupům v plastické a rekonstrukční chirurgii obličeje, trupu a končetin. Doktor Pomahač přispěje přednáškou na téma Restorative Surgery,“ uzavřel Měšťák.

Reklama

Výběr článků

Načítám