Hlavní obsah

Do Plzně se slétnou Andělé

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již poněkolikáté se do velkého sálu plzeňské Měšťanské besedy začnou začátkem prosince slétat Andělé. Uskuteční se zde 2. Společenský ples sociálních služeb při příležitosti udílení ocenění dobrovolníkům pracujícím a pomáhajícím v sociálních službách – Anděl 2010.

Foto: Alena Oudová

Již poněkolikáté se do velkého sálu plzeňské Měšťanské besedy začnou začátkem prosince slétat Andělé.

Článek

Letošní ročník je již čtvrtým ročníkem, při němž budou oceňováni dobrovolníci na poli sociálních služeb. Při této příležitosti byl v loňském roce uspořádán Odborem sociálních služeb Magistrátu města Plzně 1. Společenský ples sociálních služeb, letos se v této započaté tradici v Plzni pokračuje.

Společenský večer je zasazen do období adventu především proto, že toto období se pojí s lidskostí, tolerancí a láskou, přičemž právě takové vlastnosti plzeňským dobrovolníkům nechybí. Nejvyšší představitelé města Plzně tak v rámci společenského večera poděkují dobrovolníkům za jejich práci, předají drobné dárky a pamětní listy.

V letošním roce se bude konat v pořadí již druhý Společenský ples sociálních služeb. K poslechu a tanci zahraje stejně jako v minulém roce Classic Band Vladimíra Neckáře a zazpívá Jiřina Brokešová. Ples je naplánován na pátek 3. prosince. Vstupenky jsou v předprodeji již od 18. listopadu a k dostání jsou v Informačním centru města Plzně na náměstí Republiky.

Ples bude oficiálně zahájen v 19 hodin ve velkém sále Měšťanské besedy v Plzni. Následně budou oceněni pozvaní dobrovolníci. Na 20.20 je naplánován slavnostní raut a po něm slibují organizátoři plesu překvapení večera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám