Hlavní obsah

Do plzeňského pivovaru se chystají kapely Kool-Aid a Amores Perros

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kool-Aid a Amores Perros jsou dalšími kapelami, které poměří svůj talent ve čtvrtek 14. srpna od 19.00 hodin v areálu Plzeňského Prazdroje. Jako hlavní host tohoto večera Léta v Prazdroji vystoupí hip-hopová skupina Semtex.

Foto: Public Eye s.r.o.

Ve čtvrtečním duelu soutěže Prazdroj talentů se představí i rock-punková skupina Amores Perros.

Článek

Fanoušci mohou hlasovat jak přímo na koncertě, tak na www.pilsnerfest.cz od čtvrtka do následující úterní půlnoci. Finální hlasování o celkového vítěze proběhne od 3. září do 14. září.

Prazdroj talentů se přehoupl přes pomyslnou polovinu duelů a zná dalšího dílčího vítěze, kterým se stala kapela Mono Love s výraznou převahou nad svým konkurentem MooF. Poslechnout si duelové zápolení a v závěru i rockovou divu Báru Zemanovou přišlo na dva tisíce fanoušků.

Budějovice vs. Plzeň

Českobudějovická alternative-rocková kapela Kool-Aid v roce 2011 natočila svoje první EP s názvem Drink the Kool-Aid. Následně ale upadla do dvouleté hibernace a po probuzení v roce 2014 natočila album EP2 v novém složení a s novou tvorbou. Singl Unicorn Ache z tohoto alba zaznamenal úspěchy v několika hitparádách a dostal se i do pravidelného vysílání v Rádiu Wave.

Rock-punkovou skupinu Amores Perros založil v roce 2005 frontman a zpěvák Amores. Tato plzeňská kapela prošla jak hudebním vývojem, tak i personálními změnami. Na albu vydaném v roce 2012 se rovným dílem podíleli všichni členové kapely, a vznikla tak kompilace nových skladeb, která zasahuje více do rock’n’rollových až metalových vod. Videoklip k písni Jsem v pohodě z alba 4 Netopýři z roku 2014 získal první místo na Alternativa TV.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám