Hlavní obsah

Do Čech v prosinci přijede Richard Müller s pohlazením pro duši

Novinky, Petr Štrympl

Potichu Tour 2010 Richarda Müllera následuje po albu Už, které vyšlo letos v květnu a koupilo si ho více než 20 000 fanoušků u nás a na Slovensku. Potichu Tour 2010 byste si neměli nechat ujít. Bude totiž úplně jiné.

Foto: archiv umělce

Richard Müller

Článek

Richard nabídne svým hostům starší i nové hity v netradičních a intimních úpravách v komorním divadelním prostředí. Jak sám dodává: „Bude to opravdu vypadat a znít jinak, než když jsme v minulých letech hráli hlasitý bigbít v halách a na festivalech. Rád bych do playlistu zařadil i jiné, ne tak notoricky známé, písně. Celé vystoupení by mělo být pohlazením pro duši. Proto tomu říkáme tiché turné.“

Tento týden dostává Potichu Tour 2010 definitivní podobu. Děje se tak v hotelu Grand Hotelu Kempinski ve Vysokých Tatrách, kde také proběhne úplně první exkluzivní koncert tohoto turné a to v sobotu 20.listopadu (náhlednout na zkoušku můžete zde http://richard.muller.sk/index.php?sekcia=clanky=1289342354 ).

„Útulnou“ atmosféru a místy až šansonový charakter programu pomohou vykouzlit akustické hudební nástroje (vibrafon, klarinet, perkuse, dechové a strunové nástroje).

Zárukou perfektního hudebního zážitku jsou i osvědčení hudebníci, kteří budou Richarda doprovázet: bubeník Juraj Kuchárek, kytarista Peter Markuljak, klávesák Vilo Vitéz, baskytarista Viktor Hidvéghy, hráč na dechové nástroje Michal Žáček a perkusionista Štefan Bugala. Dalším příjemným doplňkem budou i speciálně navržené kostýmy pro všechny účinkující od módního návrháře Roberta Bartolena.

Potichu Tour Richarda Müllera začne už za pár dní na Štrbském Plese (20. 11.) a skončit mělo vystoupením 19. prosince v Divadle Nová scéna v Bratislavě. Tento koncert byl však hned vyprodaný a tak Richard přidává ještě jeden 20. 12. Ani my bychom si neměli jeden ze čtyř koncertů v České republice nechat ujít. Richard Müller vystoupí 5. 12. v Plzni (Dům kultury INWEST), 6. 12. v Praze (Divadlo Hybernia), 8. 12. v Ostravě (Dům kultury města Ostrava) a 11. 12. v Brně (Dům kultury Semilasso).

Už brzy se můžete přesvědčit, že Richardovi Müllerovi to jde nejen nahlas, ale i „potichu“.

Více informací naleznete na www.potichutour.muller.skwww.muller.sk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám