Hlavní obsah

Divadlo Reduta nabízí inscenaci Kmeny

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Činohra Národního divadla Brno zve na novou hru Kmeny, která vznikla na motivy stejnojmenné knihy Karla Veselého a Vladimira 518 pod vedením režiséra Braňa Holička. Premiéra se koná v divadle Reduta ve čtvrtek 9. února v 19.00 hodin.

Foto: Jiří Smutný

Divadlo Reduta v Brně

Článek

Hipsteři, hiphopeři, gotici, pankáči, neohippiesáci, motorkáři, tuningáři... To jsou jen některé z „kmenů“, brázdících současnou městskou džungli. Vydejte se v divadle Reduta na dobrodružnou výpravu za jejich životními filosofiemi a styly, poznejte mimikry, které používají, objevte místa, kde se sdružují. A mějte se přitom na pozoru. Možná mezi nimi zahlédnete sami sebe.

Inscenace bude vznikat formou kolektivních improvizací a nabídne hravé a tak trochu „drzé“ divadlo, zážitek osvěžující napříč všemi kmeny. Hrají Annette Nesvadbová, Milada Vyhnálková j. h., Magdaléna Tkačíková, Roman Blumaier, Štěpán Kaminský, Jakub Šafránek a Martin Veselý.

Reprízy se uskuteční v termínech 10., 11. a 13. února, 14. března, 6. a 25. dubna a 11. a 31. května. Hra obsahuje expresivní výrazy a scény a není vhodná pro děti do 15 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám