Hlavní obsah

Divadlo 29 uvádí českou Norah Jones. Kapela Sarah & The Adams vystoupí v Pardubicích

Novinky, Martin Černý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední listopadovou sobotu bude mít pardubické publikum šanci ohodnotit nejnovější počin české písničkářky Šárky Adámkové. Pořádající Radio Dixie tak přináší další skvělý zážitek v podobě nejen stylu country. Projekt Sarah & The Adams totiž překračuje hranice...

Článek

Snadno se může stát, že si Šárku Adámkovou spletete s hvězdou americké jazzové scény Norah Jones. Její podobnost hlasu někdy až vyvolává lehké mrazení v zádech.

Není asi proto divu, že Radio Dixie převzalo záštitu nad jejím koncertním turné k novému albu Thank you. Směs country, popu i jiných směrů dává tušit nevšední zážitek, který by si milovníci kvalitně vystavěných písní neměli nechat ujít.

Koncert, Divadlo 29 a Thank you

Šárka Adámková však na albu nepůsobí sama. Její doprovodnou kapelou je mix silných muzikantských osobností podporující její nesporný talent. Celkově pak působí velice kompaktně a jejich zvuk zní přímo světově.

Koncert sám je poslední zastávkou v celé Dixie Tour 2014 a očekává se tedy jedinečná atmosféra podpořená geniem loci klubu v prostorách Divadla 29.

Nutno dodat, že tato akce není v dramaturgii divadla osamocená. Nejen jazzové a alternativní kapely zde nalezly důstojné prostředí k pořádání hudebních počinů. Často jsou zde k vidění i divadelní představení, filmové projekce či umělecké výstavy.

Sarah & The Adams v Pardubicích jsou tak předem pasováni na událost (minimálně) měsíce, za což jim po právu patří velké Thank You! .

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám