Hlavní obsah

Divadelníci ze Slané zvou na erotickou grotesku Muž sedmi sester

Novinky, Radek Šmíd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V sobotu 11. února jsou do Kulturního domu ve Slané zváni všichni příznivci divadla, na které čeká představení Muž sedmi sester. Jedná se o divadelní (erotickou) grotesku podle stejnojmenné novely Jaroslava Havlíčka.

Foto: Divadelní spolek J. K, Tyl Lomnice nad Popelkou

Muž sedmi sester

Článek

Čtyři znudění mladíci Emil Škvor, Hrabě, Doktor a Macho se rádi baví na svůj účet, to je ale brzy omrzí a vymyslí si novou zábavu. Škvor se rozhodne svést sedm sester Kostkových, členek příšerné dívčí kapely, kterou vede jejich bláznivá matka. Škvorovi kamarádi přítele v jeho plánu podpoří a slíbí, že mu budou plně k dispozici.

„Čtveřice kamarádů vymýšlí plán, co na kterou sestru zabere, aby se do toho Škvor mohl pustit. A tak diváci na jevišti uvidí spoustu bizarních scén a o slzy smíchu nebude nouze,“ zve na představení Radek Šmíd, vedoucí pořádajícího Divadelního souboru Tyl Slaná.

Představení v podání Divadelního spolku J. K. Tyl z Lomnice nad Popelkou se uskuteční v Kulturním domě ve Slané u Semil v sobotu 11. února od 19:30 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám