Hlavní obsah

Divadelní sezónu v Ledči nad Sázavou zakončí Podraz!

Novinky, Markéta Sýsová

Kvůli zimě končí sezóna divadelních představení na ledečském hradě každoročně v listopadu. Letošní poslední představení hrou před zimní pauzou bude detektivní komedie Podraz! pardubického Divadla Tří.

Foto: Markéta Sýsová

Plakát

Článek

Divadlo Tří zavítá na pozvání domácího souboru Mimochodem do Ledče už potřetí. Jejich autorská tvorba místní diváky zaujala a pobavila na tolik, že v roce 2012 se se svým pásmem skečů Prasklá hřídel u sifonu soubor stal držitelem diváckého ocenění Host roku. O rok později pardubičtí přitvrdili a sehráli nezapomenutelný horor Psyhco. Tento pátek 28. listopadu představí svou nejnovější hru - opět z vlastní tvorby.

Nápaditá jednoaktovka Podraz!, která je parodií na noirové detektivky, je inspirovaná povídkou Woodyho Allena. Přeneseme se do prohnilého Chicaga 60. let, kde není jisté vůbec nic. V tomto světě náš hrdina – soukromé očko Jack D. Slater – dostává zakázku od vnadné studentky evropského náboženství. Najít samotného Boha ale není jen tak.

Kromě Podrazu se diváci mohou těšit i na překvapení v podobě jednoho z oblíbených skečů.

Představení se koná v divadelním sále hradu v Ledči nad Sázavou v pátek 28. listopadu od 20:00.

Již nyní je téměř hotov program na příští sezónu. Divadlo Mimochodem plánuje pořádat představení opět každý čtvrtý víkend v měsíci počínaje březnem 2015.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám