Hlavní obsah

Divadelní přehlídka ŠESTKAfest s nabídkou nejen pro děti

Novinky, Štěpánka Friedrichová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stanice techniků DDM hl. m. Prahy pořádá o víkendu 24. - 26. listopadu divadelní přehlídku plnou skvělých představení a workshopů nejen pro děti s názvem ŠESTKAfest.

Foto: Štěpánka Friedrichová
Článek

ŠESTKAfest je víkendová akce pro děti s možností přespání a je aktivním nahlédnutím do světa divadla. Akce je určená jak dětem, které navštěvují divadelní kroužky, tak úplným začátečníků, kteří nemají s divadlem dosud žádnou zkušenost.  Hlavním cílem je seznámit děti s kvalitními divadelními inscenacemi, o inscenacích diskutovat a rozvíjet divadelní dovednosti ve třech workshopech.

První workshop se zabývá prací s loutkou, druhý se věnuje tématu využití hudby v divadelním představení a třetí workshop – redakce – je novinářský pohled na přehlídku, kde se účastníci budou podílet na tvorbě třech čísel časopisu, který bude během přehlídky vycházet.

Dále je pro účastníky připravena návštěva výstavy Zámecké imaginárium bratří Formanů a jejich přátel v Muzeu Roztoky, divadelní představení z dílny dětských a studentských souborů a mnoho dalších aktivit. Zároveň mají možnost poznat mnoho nových přátel, učit se spolupráci, zažít mnoho divadelních dobrodružství.

Akce začíná v pátek v 17.00 a končí v neděli v 16.30.

Účastníci ŠESTKAfestu mají možnost přespávat přímo v budově Stanice techniků v tanečním sále. S sebou je nutné mít vlastní karimatku, spacák a oblečení na workshop. Stravování bude zajištěno na místě – snídaně, večeře a v blízké restauraci – obědy.

Účastnický poplatek je 350 Kč/víkend a 120 Kč/jednotlivý den. Poplatek zahrnuje příspěvek na stravování, vstupné na divadelní představení, pedagogický dozor.

Platba proběhne na místě při zahájení přehlídky.

Přijďte se podívat na představení dětských a studentských souborů nebo své děti přihlaste jako aktivní účastníky. Nudit se zaručeně nebudou.

Další informace a možnost přihlášení na: https://ddmpraha.cz/stanice-techniku

Další informace a možnost přihlášení na: https://ddmpraha.cz/stanice-techniku Kontakt: Hanka Vondráková, vondrakova@ddmpraha.cz

Místo konání: Stanice techniků DDM hl. m. Prahy, Pod Juliskou 2a, Praha 6 – Dejvice

Reklama

Výběr článků

Načítám