Hlavní obsah

Divadelní představení na zámku v Linhartovech

Novinky, Jaroslav Hrubý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kočovné divadlo Velký vůz uvede na nádvoří zámku v Linhartovech 11. července od 17 hodin komedii s detektivní zápletkou Dáma na zabití.

Foto: Jaroslav Hrubý
Článek

Příznivci Linhartovskéhozámku mají pro návštěvníky připravenu další akci. Ke zpestření turistické sezóny byla přizvána divadelní kočovná společnost, která své umění předvede na nádvoří Linhartovského zámku.

Kočovné divadlo Velký vůz uvede v sobotu 11. července 2015 od 17 hodin komedii s detektivní zápletkou Dáma na zabití. Vystoupí herci ze všech koutů České republiky od Opavy po Prahu, od Liberce po Lednici. Hra je určena především dospělým divákům, jistě ale pobaví i starší děti.

Kočovné divadlo Velký vůz je občanským sdružením zaměřeným na rozvoj osobnosti pořádající zážitkové akce pro lidi vyznávající potřebu aktivního trávení volného času tradičně v době prázdnin. Umělecký soubor tvoří 10 až 14 divadelních nadšenců ve věkovém rozpětí od 16 do 55 let, kteří v průběhu dvou jarních přípravných víkendů hru vymyslí, napíší scénář, navrhnou kulisy a kostýmy.

Zahájení kočování v daném roce, letos již šestnáctém, je zahájeno třemi dny intenzivního zkoušení. Následuje týden, ve kterém se představení odehraje v sedmi různých obcích.

Vstupné na vystoupení je dobrovolné.

Reklama

Výběr článků

Načítám