Hlavní obsah

Dětský den nejen pro malé návštěvníky připravilo Aquacentrum Slunce v Rýmařově

Novinky, Renáta Polišenská

Plavba na žížale, balónková bitva, lov barevných rybiček, hledání zvířátek v oparu parní sauny, vše prokládané zpíváním, tančením a dováděním. To je jen krátký výčet her a soutěží, na které se mohou těšit děti i dospělí na Dětském dni v Aquacentru Slunce.

Foto: Renáta Polišenská
Článek

Rýmařovské Aquacentrum Slunce připravilo pro malé i velké děti Dětský den, který se uskuteční v sobotu 9. června. Od 14.00 do 18.00 hodin se návštěvníci mohou těšit na zábavné odpoledne plné her a soutěží, kterými bude malé vodomily provázet žabka Kuňkalka, vodník Sluníčko a snad do Aquacentra zavítá i malá víla Aninka.

„Dětský den jsme připravili ve spolupráci s Katkou Fryblíkovou, která vede ve Středisku volného času kroužek pro rodiče s dětmi Sluníčko a má s dětmi bohaté zkušenosti. Věříme, že se budou všechny děti dobře bavit a stráví v aquacentru příjemné sobotní odpoledne," pozvala na akci Karla Valová Kolibáčová, manažerka Hotelu a Aquacentra Slunce.

Kromě zábavného programu připravili pořadatelé pro děti dárek nejen ve formě sladkostí za splněné úkoly, ale i zvýhodněného vstupného - dítě do 10 let v doprovodu dospělé osoby bude mít v sobotu 9. 6. od 14 do 18 hodin vstup do areálu Aquacentra zdarma.

Aquacentrum Slunce

Jesenická 4, 795 01 Rýmařov, tel.: 554 219 958, 777 273 776

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám